Marko Jantunen oli yksi aikansa lahjakkaimpia ja taitavimpia suomalaishyökkääjiä. Pitkän uran Suomessa ja Ruotsissa tehnyt päihteiden kanssa kamppaillut luistin- ja mailataituri on jäänyt Suomen kiekkohistoriaan yhtenä sen värikkäimmistä persoonista.

Uransa vaiheista kirjankin julkaissut Jantunen oli hiljattain vieraana Jere Karalahden Wicked Game -nimisessä podcastissä. Yksi mielenkiintoinen puheenaihe koski sopimusneuvotteluja Jokereista kesken kauden 2005-06 tulleiden potkujen jälkeen.

Karalahti sai jotain kautta tietää Jantusen olinpaikasta ja tuli hotellihuoneeseen taivuttelemaan tätä HIFK-paitaan. Jantuselle tarjottiin roolia kolmosketjusta ja ykkösylivoimasta, jos kaikki menisi hyvin. Myös muualta oli kiinnostusta.

— Kärppien kanssa olin loppujen lopuksi sopinut jo, mutta sain Ruotsista niin kovan tarjouksen viimeisestä kahdesta kuukaudesta, Jantunen paljastaa. Jälkikäteen kun mietin; miksen tarttunut Kärppien tai HIFK:n tarjoukseen. Se olisi ollut urheilullisesti parempi.

Loppukauden Jantunen pelasi Timrå IK:ssa, josta ammattilaisuran viimeiset neljä kautta kuluivat Pelicansissa. Tämän jälkeen hän pelasi vielä kymmenkunta ottelua alasarjoissa.