CHL:ssä nähtiin ikävä välikohtaus HIFK:n ja ZSC Lionsin välisessä kohtaamisessa torstai-illan ottelussa. Lionsin kanadalaishyökkääjä John Quenneville taklasi helsinkiläisten lupaavaa puolustajaa Otto Salinia päähän vaihtoaitioiden läheisyydessä. Salin talutettiin lopulta pukusuojiin tilanteen seurauksena ja Quennevillelle tuomittiin suihkukomennus.

CHL langetti tilanteesta Quennevillelle lopulta kahden ottelun pelikiellon. Tämän lisäksi hänelle määrättiin 1 400 euron sakot. CHL perustelee päätöstään sillä, että Salinilla oli jonkin verran vastuuta siitä, että hän ei huomioi tarpeeksi mahdollisesti tulevaa taklausta. Quennevillellä oli tilanteessa kuitenkin suurempi vastuu, sillä hän hakee taklauksen suoraan päähän.

Myös HIFK:n hyökkääjä Olli Palola sai pelikieltoa. Hänelle määrättiin yhden ottelun kakku sekä 700 euroa sakkoa maksettavaksi. Ottelussa Palola sai suihkukomennuksen taklattuaan Marco Pedrettiä kyynärpäällä. Tuomiota perustellaan sillä, että Palolalla olisi ollut mahdollisuus taklata puhtaasti, mutta hän taklasikin sen sijaan kyynärpää edellä.

HIFK voitti kuuman ja tunnerikkaan ottelun lopulta lukemin 3-0.