Jesperi Kotkaniemi jätti hyvästit Montreal Canadiensille Instagram-tilillään sunnuntaina.

Carolina Hurricanesiin ensi kaudeksi siirtyvä 21-vuotias porilaishyökkääjä muistelee kolmea kauttaan Montrealissa lämmöllä. Suomalainen pelasi Canadiensissa yli 200 NHL-ottelua.

– On vaikeaa sanoa hyvästit Montrealille. Olen viettänyt urani tähän asti parhaat vuodet tässä maailman parhaassa kiekkokaupungissa ja tulen aina vaalimaan muistoani näistä kolmesta vuodesta.

– Pelaaminen NHL:ssä, Habsin edustaminen sekä pääsy niin lähelle Stanley Cupin voittoa olivat unelmieni täyttymys. Minulla ei ole muuta kuin äärimmäistä kunnioitusta Habsin omistajia, johtoa, valmennusta, joukkuekavereita ja hienoja ja intohimoisia kannattajia kohtaan. Kiitos paljon, merci!

– Nyt on aika siirtyä eteenpäin. Koen olevani etuoikeutettu, että voin jatkaa uraani Carolina Hurricanesissa. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta, organisaatiosta, faneista ja Raleigh’sta kaupunkina.

– Odotan innolla sitä, että saan liittyä Canesiin ja antaa kaikkeni saavuttaakseni lopullisen päämääräni jääkiekon saralla, Kotkaniemi kirjoittaa Instagram-päivityksessään, joka täyttyi fanien sekä entisten ja tulevien pelikavereiden kommenteista.