Jesperi Kotkaniemi julkaisi tunteikkaan päivityksen siirrostaan: ”Vaikea jättää hyvästit Montrealille!”

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemi jätti hyvästit Montreal Canadiensille Instagram-tilillään sunnuntaina.

Carolina Hurricanesiin ensi kaudeksi siirtyvä 21-vuotias porilaishyökkääjä muistelee kolmea kauttaan Montrealissa lämmöllä. Suomalainen pelasi Canadiensissa yli 200 NHL-ottelua.

– On vaikeaa sanoa hyvästit Montrealille. Olen viettänyt urani tähän asti parhaat vuodet tässä maailman parhaassa kiekkokaupungissa ja tulen aina vaalimaan muistoani näistä kolmesta vuodesta.

– Pelaaminen NHL:ssä, Habsin edustaminen sekä pääsy niin lähelle Stanley Cupin voittoa olivat unelmieni täyttymys. Minulla ei ole muuta kuin äärimmäistä kunnioitusta Habsin omistajia, johtoa, valmennusta, joukkuekavereita ja hienoja ja intohimoisia kannattajia kohtaan. Kiitos paljon, merci!

– Nyt on aika siirtyä eteenpäin. Koen olevani etuoikeutettu, että voin jatkaa uraani Carolina Hurricanesissa. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta, organisaatiosta, faneista ja Raleigh’sta kaupunkina.

– Odotan innolla sitä, että saan liittyä Canesiin ja antaa kaikkeni saavuttaakseni lopullisen päämääräni jääkiekon saralla, Kotkaniemi kirjoittaa Instagram-päivityksessään, joka täyttyi fanien sekä entisten ja tulevien pelikavereiden kommenteista.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004