Mestiksen kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Kiekko-Espoo on tehnyt nimekkään pelaajahankinnan Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Espoolaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen sopimukseen hyökkääjä Mikko Lehtosen kanssa. 34-vuotias pelaaja on lähtöisin Espoosta, joten kyseessä on kotiinpaluu.

– Seuralle on iso asia saada Mikko takaisin Espooseen ja olemaan osa tätä tarinaa monellakin tapaa. Bambin tulo joukkueeseen nostaa toimintamme tasoa kertaheitolla. Isokokoinen pelaaja, jonka kamppailupelaaminen on kansainvälistä huippuluokkaa. Se kehittää jokaista pelaajaa ja nostaa vaatimustasoa, kun pääsee kamppailemaan päivittäin Bambin kanssa. Myös huippuluokan laukaus ja erikoistilanneosaaminen tuo paljon joukkueellemme, kommentoi Kiekko-Espoon päävalmentaja Kim Hirschovits seuran tiedotteessa.

Lehtosella on takanaan hyvin värikäs pelaajaura, sillä hän on pelannut Liigan lisäksi NHL:ssä, AHL:ssä, KHL:ssä, NLA:ssa, SHL:ssä, EBEL:ssä (nyk. IceHL) ja Ligue Magnusissa (Ranska).