Kip Brennan pelasi Liigassa vain lyhyen pätkän kaudella 2008-09. Silti hän onnistui jäämään monen kiekkoystävien mieliin. HIFK-paidassa viilettänyt järkäle teki kiekkouraa nyrkeillään eikä pelitaidoillaan. 22 Liiga-ottelussa hän otti huimat 118 jäähyminuuttia.

MTV:n kiekkoasiantuntija Siim Liivik muisteli pian julkaistavassa kirjassaan mieleenpainuvinta hetkeään väriläiskän kanssa. Liivik luuli olleensa yksinään suihkussa, kun jääsaavista ponkaisi esiin yllätys.

– Olin pahaa aavistamatta suihkussa, kun tummanvihreästä saavista nousi yli satakiloinen, tatuoitu ja lihaksikas irokeesitukkainen karju. ”Whaaatsuuup, Siim!” Olin saada elämäni ensimmäisen sydänkohtauksen alastomana lätkäkopin suihkussa, Liivik kertoo kirjassaan.

Liivikin mukaan Brennan viihtyi erinomaisesti Helsingissä – erityisesti kaupungin yöelämässä.

– Ajattelin, että tuossa on nyt tosi ammattilainen: eilen se on painellut Stadin yössä, mutta tänään treeneissä en huomannut mitään. Siinä oli vinkkiä rookielle.