Jokerit matkusti hallitsevan mestarin Avangard Omskin vieraaksi lauantai-iltana. Joukkue hakikin komean vierasvoiton lopulta lukemin 3-2.

Omsk aloitti maalinteon avauserässä, kun Peter Cehlarik osui tolppien väliin. Iiro Pakarinen tasoitti kuitenkin pari minuuttia myöhemmin kauden neljännellä osumallaan. Ville Pokka vei puolestaan Omskin toisessa erässä uudelleen johtoon. Päätöserässä Jokerit nousi rinnalle ja ohi, kun ensin osui Markus Hännikäinen ja sitten Veli-Matti Savinainen. Enempää maaleja ei nähty ja näin ollen pisteet matkasivat Helsinkiin.

Jokerien maalilla Anders Lindbäck kirjautti 19 torjuntaa. Omskin Simon Hrubec puolestaan joutui venymään kiekon tielle peräti 34 kertaa.

Narrien voittoputki on nyt kolmen ottelun mittainen. Omsk on nyt hävinnyt puolestaan kaksi edellistä koitostaan.

Seuraava Jokerien ottelu käydään Hartwall Arenalla tiistaina, kun vieraaksi saapuu Lokomotiv Jaroslavl. Ottelu alkaa kello 18:30.

Näet kaikki ottelun maalit alta.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Loistavaa peliä hallitsevaa mestaria vastaan ja erätauolle mennään 1-1 lukemissa! Tässä vielä ottelun avausmaali, tekijänä Peter Cehlarik. #Jokerit #KHLfi #dplusfi

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Tasoitus tulee nopeasti! @IPakarinen ohjaa pelin 1-1:een kauden neljännellä osumallaan viidessä pelissä. Syöttäjät @PetteriLindbohm ja Veli-Matti Savinainen. #Jokerit #KHLfi @dplussportfi

Toisen erän jälkeen taululla lukemat 2-1. Avangard Omskin Ville Pokka täräytti kiekon verkkoon ajassa 24.51. Viimeinen erä aikaa ottaa voitto kotiin! #dplusfi #jokerit #khlfi

@jokerithc
Heti kolmannen erän alkuun #Jokerit tasoittaa 2-2:een! Markus Hännikäiselle kauden toinen osuma, syöttäjänä Teemu Turunen. #KHLfi

@jokerithc
Siinä on tunnetta😍 Vellu Savinaiselle kauden avausmaali ja #Jokerit 3-2-johtoon! Syöttäjät John Norman ja Philip Holm. Pelattu 49.58 #KHLfi @dplussportfi