Mestis-seura RoKi tiedotti maanantaina tehneensä sopimuksen viime kaudella rovaniemeläisseurassa ihastuttaneen hyökkääjän Gabin Villen kanssa.

23-vuotias ranskalainen oli viime kaudella Mestiksessä todellinen sensaatiotarina. Ville mätti runkosarjan 11 ottelussaan komeat 19 tehopistettä (5+14).

Ville siirtyi huiman kauden aloituksen jälkeen Tshekin pääsarjassa pelaavan Motor Ceske Budejovicen riveihin. Villen Euroopan valloitus jäi kuitenkin piippuun, sillä hän teki uuden joukkueensa mukana 17 ottelussa vaatimattomat tehot 1+1.

Villelle on nyt suunniteltu suurta roolia RoKissa kärkiketjusta.

– Haettiin kärkeen sentteriä. Kun Gabin tuli tarjolle niin tiedettiin heti, että tässä on meidän näköinen jätkä. Hän on rovaniemeläisille tuttu, ja halusi tulla nimenomaan tänne. Miehessä on sopiva ripaus tulisuutta ja taitoa, joten hän sopii meidän karavaaniin kuin porot Lappiin, päävalmentaja Matias Lehtonen valaisi seuran tiedotteessa.

RoKi tiedotti maanantaina myös tehneensä sopimukset Moskovan TsSKA:n junioreista ponnistaneen hyökkääjän Nikita Dolgopjatovin ja rovaniemeläisen Janne Ulkuniemen kanssa.