Kumpi saa lähteä? NHL-toimittaja: Edmonton on liian pieni Jesse Puljujärvelle ja toiselle lupaukselle!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers sai viimein solmittua jatkosopimuksen nuoren ja lupaavan Kailer Yamamoton kanssa. Neuvottelut olivat vaikeat, sillä Edmontonilla oli niukasti tilaa palkkakatossaan. Lopulta osapuolet päätyivät yksivuotisee nja 1,175 miljoonan dollarin jatkopahviin.

Tuo sopimus ei ole vielä ongelma, mutta seuraava tulee olemaan. The Edmonton Journalin toimittaja David Staples arvioi, että joku joukkueen nuorista hyökkääjistä saa lähteä. Lähtijä on joko Yamamoto tai Jesse Puljujärvi.

– Oilers on painettuna palkkakattoa vasten, ja tilaa seuraaville vuosille on vähänlaisesti, kun otetaan huomioon Darnell Nursen, Leon Draisaitlin, Connor McDavidin, Ryan Nugent-Hopkinsin ja Zach Hymanin pitkät sopimukset, Staples kirjoittaa.

– Mistä Edmonton löytää rahat maksaakseen Yamamotolle ja Puljujärvelle, joiden kummankin sopimus on loppumassa, jos heillä on hyvät kaudet? Onnea vaan. Sitä tullaan tarvitsemaan.