Liiga-kauden hyvin aloittanut JYP päästää huippulupaavan hyökkääjänsä vihdoin irti.

Jyväskyläläisseuran kokoonpano muuttuu hieman edellisottelusta, kun hyökkääjä Patrik Puistola nousee tällä kaudella ensimmäistä kertaa pelaavaan kokoonpanoon. Puistola on joutunut seuraamaan aiempia otteluita katsomosta käsin.

Puistolalle kokoonpanossa tilaa tekee ruotsalaishyökkääjä Adam Brodecki, joka saapui JYPiin vain hieman ennen liigakauden alkua. Brodecki on esiintynyt tällä kaudella viidessä ottelussa tehopistein 1+1=2.

JYP kohtaa perjantai-illan kamppailussaan SaiPan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Voit halutessasi katsoa JYPin ketjut alta tai täältä.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYP tänään! 💪🏻
Puistola nousee mukaan kokoonpanoon, Ruusu maalilla. 👍🏻

JYP-SaiPa tänään LähiTapiola Areenalla klo 18.30. 🌪🏒

#JYPliiga #meollaanJYP #pelipäivä #SaiPa #Liiga