Kokenut Liiga-hyökkääjä Janne Tavi on löytänyt itselleen joukkueen täksi kaudeksi. Hän on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pelaavan BIK Karlskogan kanssa.

32-vuotias Tavi on pelannut urallaan Liigassa 577 runkosarjaottelua (103+138=241) sekä 69 pudotuspeliottelua (16+18=34). Mies on ehtinyt edustamaan Pelicansia, SaiPaa, JYPiä, KalPaa, Jukureita sekä viimeisimpänä HPK:ta, jossa hän oli myös voittamassa Suomen mestaruutta keväällä 2019.

Viime kausi sujui Tavin osalta peräti kolmessa eri seurassa ja sarjassa. Hän aloitti kakkosdivisioonasta Gladiators HT:n riveistä, jatkoi Mestiksessä JoKP:n joukkueessa ja päätti kauden Slovakiassa HK Popradissa.

Karlskogassa pelaa myös suomalaishyökkääjä Aleksi Rekonen, jolle kausi tulee olemaan seurassa toinen.