Liigan kärjessä keikkuva TPS kertoi tiistaiaamuna nettisivuillaan, että HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen jättää tehtävänsä. Kesällä 2018 pestissään aloittanut Jokinen kertoi, että viimeiset kolme vuotta ovat olleet seuran palveluksessa hyvin palkitsevia.

– Matkalle on mahtunut niin vaikeita kuin mahtaviakin työpäiviä. Olemme joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä muuttaaksemme seuran kehityskulkua haluttuun suuntaan ja saadaksemme HC TPS:n toiminnan vakaalle pohjalle. Kokemus on ollut todella kasvattava.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen kiitteli Jokisen panosta. Tämä on johtanut toimintaa kokeneen ammattijohtajan otteella.

– Pandemia-aika on ollut organisaatiolle raskasta, mutta toiminta on pidetty käynnissä ja kehitystyötä tehty suunnitelmallisesti. Santtu ja hänen johtama organisaatio ansaitsevat työstään isot kiitokset.

TPS kertoi lisäksi toisistakin uusista tuulista. Hiljattain valmistunut, laajasti henkilöstöä ja eri sidosryhmiä kuullen tehty strategia tuo seuran toimintaan lähiaikoina uusia ulottuvuuksia.