Kaapo Kakko on ilmeisen kovien odotusten keskellä alkavan taalaliigakauden alla – ainakin kuunnellessa NY Rangersin joukkueen muiden jäsenien kommentteja.

Suomalaishyökkääjä Kakko summasi viime kaudella tehot 9+8=17. Framille nousi myös tshekkikollega Filip Chytil.

– Molemmat kehittyivät selvästi viime kaudella. Heillä on varmasti itselläänkin paljon odotuksia, itse peräti 47 pinnaa latonut jenkkipakki Adam Fox oli sanonut Kakosta ja tshekkihyökkääjä Chytilistä NHL:n suomenkielisillä nettisivuilla.

Hyvä peruspakki Jacob Trouba hyppäsi Foxin kelkkaan. Kakolla ja Chytilillä on täytettävinä saappaat, joihin astuminen ei ole ihan mikään maailman helpoin puuha.

Kakolla ja Chytilillä on täytettävinä saappaat, joihin astuminen ei ole ihan mikään maailman helpoin puuha.

– Mielestäni he ovat ottaneet edistysaskelia sinä aikana, kun olen ollut täällä. Molemmat ovat todella lahjakkaita. Heidän pelipaikkansa eivät ole helppoja nuorelle. Hyökkääjinä he joutuvat pelaamaan vanhempia, kypsempiä ja isompia puolustajia vastaan, Trouba oli sanaillut.

Kehupuheet eivät koske vain kaukaista menneisyyttä. Turkulaislähtöinen laituri on ollut hyvässä vedossa myös uuden kauden 2021-22 alla.

– Kaaposta tulee erinomainen pelaaja. Kun olin seurannut häntä harjoitusleirillä neljä tai viisi päivää, aloin pitää näkemästäni, joukkueen vastuuvalmentaja Gerard Gallant kertoi.