Puolustaja Santeri Hatakan, 20, piti pelata kausi 2021-22 lainalla Ilveksessä. Näillä näkymin hän on kuitenkin murtautumassa San Jose Sharksin NHL-miehistöön, jos ihmeitä ei tapahdu.

Hatakka pelasi viimeisessä harjoitusottelussa isossa roolissa. Hänet oli isketty supertähti Erik Karlssonin pakkipariksi. Duo saattaa myös jatkaa yhdessä, sillä päävalmentaja Bob Boughner oli esitykseen tyytyväinen.

– Pidin heistä yhdessä. Mielestäni Hatakka oli hieman parempi oikealla puolella kuin nyt vasemmalla. Näytti siltä, että hän yritti hieman sopeutua joissain kiekollisissa tilanteissa tänään. Teen päätöksen, pelaako hän oikealla tai vasemmalla puolella, Boughner kommentoi.

Viime kaudella Hatakka pelasi 44 ottelua Ilves-paidassa. Hän iski niissä tehot 1+6=7.

LUE MYÖS: Jesse Puljujärven ele sai fanit hullaantumaan: ”Jos et rakasta Jesseä, sinussa on jotain pahasti vialla”