Mestiksessä nähtiin viime viikonloppuna pelottava pommi, jossa ottavana osapuolena oli kenties yllättäen Peliittojen Taavi Vartiainen. Kurjan töötin kohteeksi joutunut hyökkääjä on tiedetty pelaajaksi, joka ei itse kaihda kovaa peliä.

Lauantaina hän kuitenkin jäi SaPKon Eemeli Ylitalon jyrän alle kipeän näköisesrti. Kaukaloihin täksi kaudeksi palannut hyökkääjä keräili itseään jään tasalla tovin. SaPKo-pelaajatkin osoittivat huolensa liigataustaista Vartiaista kohtaan samalla, kun Ylitalo tuli komennetuksi ulos matsista.

Mestis tiedotti tiistaina nettisivuillaan, ettei tapaus jäänyt pelkän suihkukomennuksen tasolle. Ylitalolle lätkäistiin tapauksesta mojova neljän ottelun pituinen pelikielto.

Sarjassa pelataan tiistaina yksi ottelu, jossa kohtaavat Peliitat ja Kiekko-Espoo. Vartiainen ei ole Peliittojen matkassa.