Pelicansille kova kiinnitys siniviivalle – Mikko Kousa palaa Lahteen loppukauden mittaisella sopimuksella

© Kuva: Taneli Niinimäki

Liigan viime vuosien parhaisiin puolustajiin lukeutunut Mikko Kousa jatkaa uraansa Lahden Pelicansissa. 33-vuotias palaa turkoosipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Edelliset kaksi kautta Kousa vietti HIFK:ssa. Viime vuonna 49 peliä pelannut puolustaja iski neljä maalia sekä 24 syöttöä. Pelicansissa Kousa toimi myös varakapteenin roolissa. Kolmella Lahdessa vietettynä kautena Kousalle kertyi 72 tehopistettä.

– Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että saimme oman kylän pojan takaisin kotiin. Kousan tasoinen pelaaja olisi vahvistus jokaiseen Liiga-joukkueeseen. Hän tuo meille kosolti kokemusta sekä kiekkolista taitoa puolustukseemme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tuntuu hienolta palata kotiin. Pelicans on pelannut tällä kaudella erinomaista kiekkoa ja odotan jo innolla, että pääsen joukkueen mukaan sekä vetämään turkoosin paidan päälleni, Kousa kertoi tiedotteessa.