Venäläisaviisi Sport-Ekspress on julkistanut listan kuluvan KHL-kauden parhaiten tienaavista pelaajista.

Listan kärkipaikkaa pitää hallussaan todellinen yllätysnimi, 100 miljoonaa ruplaa (n. 1,21 miljoonaa euroa) tienaava Barysin puolustaja Darren Dietz. Kakkosena majailee hieman tutumpi nimi, KHL:n megatähtiin vuosikaudet lukeutunut Vadim Shipatsjov (95 miljoonaa ruplaa).

Viiden kärjestä löytyy peräti kaksi suomalaisnimeä. Sinivalkoisista KHL-tähdistä kovinta palkkaa nauttii jaetulle kolmossijalle rankattu Salavat Julajev Ufan Teemu Hartikainen, joka kuittaa kaudesta 90 miljoonaa ruplaa (n. 1,09 miljoonaa euroa). Saman seuran maalia vartioiva Juha Metsola sijoittuu 85 miljoonan ruplan tienesteillään listan viidennelle sijalle.

Alla lista suomalaisten kärkinimistä:

3. Teemu Hartikainen (90 miljoonaa ruplaa)
5. Juha Metsola (85)
14. Sakari Manninen (75)
17. Teemu Pulkkinen (65)
22. Markus Granlund (60)
30. Joonas Kemppainen (50)
68. Miro Aaltonen (45)
91. Ville Pokka (40)