Pelicansin toimistolla ollaan oltu tyytyväisiä joukkueen kolmosketjun alkukauden suorituksiin. Seura on nimittäin solminut jatkosopimukset kerralla koko ketjun kanssa.

Miika Roine sai vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Aleks Haatanen ja Sakke Hämäläinen puolestaan jatkavat Pelicans-paidassa kahden seuraavan kauden ajan.

Haatanen on ollut alkukaudesta yksi Pelicansin tehokkaimmista pelaajista. Hän on iskenyt 11 ottelussa tehot 2+5=7. Huonosti ei ole mennyt Roineella (0+6) ja Hämäläisekkäkään (2+1).

– Hade (Haatanen) on ottanut isoja askeleita viimeisen vuoden aikana kokonaisvaltaisessa urheilijan elämässä. Se on näkynyt pelaamisessa, joka on ollut paljon luotettavampaa. Kyseessä on poikkeuksellisen taitava pelaaja kiekon kanssa ja sieltä löytyy myös miehen suurimmat vahvuusalueet, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

– Sakke on mahtava joukkuepelaaja, joka on joka päivä tekemässä itsestään parempaa ja se näkyy kehityksessä. Erittäin luotettava kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on tosiaan koko ajan ylöspäin. Roisto (Roine) on loistava persoona kopissa ja tekee kaikkea kentällä, mitä voittava pelaaminen vaatii. Alivoimat, blokit ja ylivoiman maksimiehen rooli ovat miehen erikoisalaa. Todella hieno homma, että saadaan pidettyä kaikki nämä kolme pelaajaa riveissämme.