Liigalize-podcastia yhdessä Aki Linnanahteen kanssa juontava HIFK-legenda Lennart Petrell otti kovin sanoin kantaa Turun Palloseuran tapaan hoitaa NHL-konkari Lauri Korpikosken sopimustilannetta.

TPS lähetti turkulaiskonkarin viime viikolla loppukaudeksi lainasopimuksella sveitsiläisseura Bieliin. Petrell ei ymmärrä TPS:n käyttäytymistä meritoituneen Korpisken suhteen.

– Onhan tuo nyt ihan vitsi. Eihän tossa ole mitään järkeä. Sehän on hieno, turkulaislähtöinen pelaaja, joka on tehnyt upean uran NHL:ssä ja palaa mun mielestä vähän hankalaan tilanteeseen Turkuun ykköshevoseksi luotsaamaan sitä joukkuetta, Petrell aloittaa ja jatkaa:

– Sitten monien vähän epäonnistenkin vaiheiden jälkeen ajautuu tilanteeseen, ettei pääse hirveästi pelaamaan. Korpikoski otettiin avosylin vastaan. Erittäin pidetty ja rakastettu jääkiekkopelaaja Turussa ja tepsiläinen nimenomaan. Miksi teet noin tuollaiselle tyypille ja miksi teet koko yhteisölle karhunpalveluksen?

TPS:n toimintakulttuuri on kerännyt viime vuosina paljon otsikoita – ja harvemmin positiivisia sellaisia.

– Ollaan aikaisemminkin puhuttu: miten siellä Turussa, aina kun menee hyvin, keksitään jotain tai jotain tapahtuu. Tämä on yksi malliesimerkki. Peli kulkee, Jussi Ahokkaan laiva seilaa vahvassa myötätuulessa ja toimistossa ruvetaan tällaista sähellystä tekemään. Minusta tuo on perseennäyttö koko turkulaiselle Tepsin yhteisölle – cancelloit entisen kapteenin, Petrell päättää tylytyksensä.

Voit kuunnella Petrellin ja Linnanahteen keskustelun TPS:n tilanteesta kokonaisuudessaan täältä.