Tapparan maalivahti Christian Heljanko oli joukkueensa ykkösnimiä 1-2-tappioon päättyneessä torstai-illan liigapelissä HIFK:ta vastaan. Hän nollasi vieraiden Sebastian Dykin eräässä tilanteessa totaalisesti, vaikka hyökkääjällä oli edessään tyhjä maali ja aikaakin vaikka millä mitalla.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
HELJANKO👏👏👏
HELJANKO👏👏👏
HELJANKO👏👏👏
HELJANKO👏👏👏
HELJANKO👏👏👏
HELJANKO👏👏👏

#Tappara #Liiga

Kirvesrintojen maalivahti oli pelissä muutenkin kovin työllistetty, kun hän joutui ottamaan varsinaisella peliajalla miehekkäät 31 torjuntaa. HIFK oli väkevä etenkin kahden ensimmäisen erän ajan, mutta kolmannen kaksikymppisen aikana kirvesrinnat saivat kiinni jujusta.

Heljangon kopit siivittivät Tapparan pistepussiin tavaraa lisää. Matsi eteni aina voittomaalikisaan asti 2-1, ja siinä HIFK oli siis parempi.