KalPa tiedotti kiinnittäneensä kolme pelaajaa – ”Tärkeitä palasia meidän tulevaisuuden kannalta”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue KalPa tiedotti nettisivuillaan, että se ja Jesper MattilaHugo Gallet sekä Sami Tavernier ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset. Kaksi ensimmäistä kantavat KalPan värejä kevääseen 2024 asti, Tavernierin lappu pitää hänet Savossa seuraavat puolitoista kautta.

– Kaikki kolme pelaajaa ovat tärkeitä palasia meidän tulevaisuuden kannalta. Kaikilla on korkea työmoraali ja he luovat pohjaa meidän pelaamiselle. Jokaisella pelaajalla on omat vahvuutensa ja heillä on potentiaalia kehittyä seuraavalle tasolle täällä Kuopiossa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi.

Tuoreista jatkajista pakki Gallet on ollut tällä kaudella tehokkain, kun sesongin 16 ottelua ovat tuoneet kelvolliset tehot 3+3. Saman verran pelanneen Mattilan saldo on 1+2, Tavernierin maalitili on avaamatta – 11 matsin summa on 0+2.

KalPa pitää hallussaan Liigan yhdeksättä sijaa. Kauden 16 ottelusta on irronnut kaikkiaan seitsemän voittoa ja 21 pistettä.

Liigassa pelataan torstaina ottelu Tappara-HIFK.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!