Ei mennyt putkeen – Jukurien ulkomaalaisvahvistus suihkuun toisessa pelissä

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurien tuore hyökkääjävahvistus Oskars Batna iski liigadebyytissään aiemmin viikolla maalin, mutta ensiesiintyminen kotiyleisön edess päättyi nololla tavalla. Mikkeliläisjoukkueessa toista ottelua pelannut latvialainen lensi 0-2-tappioon päättyneessä KooKoo-pelistä suihkuun 32 sekuntia ennen loppua kovan taklauksen seurauksena.

Kolmosketjun sentterin ottavana osapuolena Oskari Manninen ja tämän ylävartalo. Pelaaja sai suihkukomennuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Töötti tuli pahaan aikaan, sillä Jukurit haki riivatusti kavennusta ilman maalivahtia.

Tapaus menee jatkokäsittelyyn.

Isokokoinen, lähes kaksimetrinen ja satakiloinen pelaaja on kantanut Jukurien paitaa kahdessa ottelussa tehoin 1+0. Perjantaina Jukurit taipui KooKoolle 0-2 armottomasta hyökkäysrummutuksesta huolimatta. Nick Malik joutui ottamaan peräti 35 torjuntaa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!