KHL:stä vapautui päävalmentajan paikka – IL:n lähteen mukaan korvaajaksi ehdolla kolme suomalaista

© Kuva: www.severstalclub.ru

Sergei Zubovin ja Dinamo Riian tiet erkanivat hiljattain. NHL-legendan yhteistyö Latvian kiekkoylpeyden kanssa päättyi perhesyistä.

Uutta päävalmentajaa etsitään nopealla aikataululla. Iltalehden tavoittaman latvialaislähteen mukaan väliaikainen päävalmentaja Valerijs Kulibaba saattaa jatkaa tehtävässään kauden loppuun asti, mutta ehdokaslistalla olisi myös kolme suomalaista.

Raimo Helmisen lähde arvelee olevan yksi ehdolla olevista valmentajista. Muita ehdokkaita ei nimeltä mainita, mutta Iltalehti nostaa esille työttömistä suomalaisvalmentajista Karri Kiven ja Kari Jalosen.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!