Viime kaudella vain kaksi ottelua pelannut suomalaispuolustaja nostettiin NHL-kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins on nostanut viime kaudella vain kaksi virallista ottelua pelanneen Juuso Riikolan NHL-kokoonpanoonsa.

27-vuotias puolustaja läpäisi aiemmin siirtolistan ja sai passituksen AHL:ään, jossa mies pelasi kolme ottelua tehoin 0+2. Nyt edessä on paluu takaisin Penguinsin NHL-miehistöön, jossa Riikola tuuraa loukkaantuneita Kris Letangia sekä Mark Friedmania.

Joensuulaislähtöinen Riikola pelaa Penguinsin organisaatiossa nyt neljättä kauttaan. Puolustaja solmi Penguinsin kanssa 1,15 miljoonan dollarin vuosipalkan takaavan, kaksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen syksyllä 2020.

Riikola on pelannut urallaan 75 NHL:n runkosarjapeliä tehoin 3+9=12.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?