Ruotsin pääsarja SDHL:ssä Luulajaa edustava ja Naisleijonien avainpelaajiin kuuluva puolustaja Ronja Savolainen loukkaantui maanantaina pelatussa, ja 2-0-voittoon päättyneessä MoDo-pelissä. Hän tarvitsi sairaalahoitoa.

Ruotsalainen SVT kertoi, että puolustaja vietiin sinne sen jälkeen, kun hän törmäsi joukkuekaveri Petra Niemisen kanssa. Sen jälkeen Savolainen oli maannut jäässä, ja hänet talutettiin kaukalosta pois muiden avulla.

Joukkueen suomalaiset olivat matsissa myös erinomaisessa iskussa. Maalihanat avannut Noora Tulus summasi kaksi pinnaa (1+1), Viivi Vainikka niittasi toisen maalin ja Jenni Hiirikoski alusti sen.

Luulajan alkukausi on ollut väkevä, kun se on kerännyt 14 pelistä 33 pinnaa. Tässä jutussa mainitut suomalaiset ovat sellaisia tähtiä, jotka kaikki kuuluvat taitojensa puolesta naisten maajoukkueen avainpelaajiin ensi talvena Pekingissä käytävissä olympialaisissa.