Monikansallisessa ICE Hockey Leaguessa pelaavan Slovan Bratislavan viikosta on muodostunut todennäköisesti koko seurahistorian surullisin.

Slovakialaisseuran sisältä on kantautunut tällä viikolla kaksi kuolinuutista, kun ensin 24-vuotias pelaaja Boris Sadecky sai sydänkohtauksen kesken ottelun ja menehtyi päiviä myöhemmin sairaalassa.

Perjantaina seura menetti puolestaan varapresidenttinä toimineen Dusan Pasek juniorin, joka on tehnyt itsemurhan. 36-vuotias Pasek jr. löydettiin kuolleena kotoaan. Häneen ei oltu saatu yhteyttä torstain jälkeen.

Myös Pasek jr:n isä, Dusan Pasek senior, teki itsemurhan. Siitä on tosin aikaa jo 23 vuotta.

EuropeanHockeyClubs

@EHCAlliance
Unspeakable tragedy. Just a couple of days following the death of player Boris Sadecky, 24, Dusan Pasek jr, the GM of Sadecky's club Bratislava Capitals, was found dead after an apparent suicide. He was 36. Also father, Dusan Pasek sr, committed suicide some 23 years ago. >

HC SLOVAN Bratislava

@hcslovanba
#hcslovan prijal s hlbokým zármutkom správu o smrti Dušana Pašeka ml., viceprezidenta @bratislavaCAPS. Dušan bol odchovancom Slovana a synom klubovej legendy Dušana Pašeka. Klub vyjadruje úprimnú sústrasť všetkým, ktorí Dušana poznali. Zároveň zvažuje odloženie dnešného zápasu.