Miro Heiskanen nousi Dallas Starsin väreissä parin pisteettömän pelin jälkeen oikein huolella tehomieheksi, kun tähtipaidat kellistivät Calgary Flamesin NHL:ssä jatkoajalla 4-3. Suomalainen syötteli peräti kolme maalia.

Näet alustukset ja pelin maalikoosteen kokonaisuudessaan täältä tai alta.

Nuorissa maailmanmestaruutta aikoinaan juhlinut Heiskanen pelasi matsissa yli 25 minuuttia saaden vastuuta sekä yli- (2.09) että alivoimalla (3.15) tuntuvasti. Hänet valittiin kamppailun ykköstähdeksi.

Joukkuekaveri Jamie Benn oli hehkuttanut The Athleticin Saad Yusufin mukaan, että Heiskanen on nostanut tekemisensä seuraavalle tasolle. Sitten toimittaja kysyi, että mitä se meinaa.

– Todennäköisesti Norris Trophyn voittoa, hyökkääjä heitti ytimekkäästi.

Saad Yousuf

@SaadYousuf126
Jamie Benn said Miro Heiskanen has taken his game to the next level. Asked him what that means.

“Norris Trophy winner, probably.”

Kova osuma

Suomalainen koki pelissä myös kovia saaden osumaa vatsaansa. Yllättäen tullut osuma vei ilmat pihalle, eikä Heiskanen saanut happea hetkeen.

– Ei se niin paha tilanne ollut, pelin ykköstähti oli sanonut The Dallas Morning Newsin toimittaja Matthew DeFranksin mukaan.

Matthew DeFranks

@MDeFranks
Miro Heiskanen on the scare in the third period: “I didn’t see the guy coming, just hit my stomach, blow my air out. So I couldn’t breathe for a couple seconds. So yeah, wasn’t that bad.”