Alkukaudella Mestis-seura KOOVEEta edustanut hyökkääjä Juho Liuksiala käytti optionsa, jätti joukkueen ja siirtyi Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Miehen uusi seura on Nybro Vikings IF.

26-vuotias Liuksiala oli hirmuisessa iskussa Mestiksessä. Hän pelasi kahdeksan ottelua tehopistein 5+8=13. Hän oli joukkueensa paras pistemies ja koko sarjan pistepörssissä sijalla 12. Tilille kertyi myös kolme Suomen Cupin ottelua pistein 5+1.

Liuksiala on tuttu nimi myöskin Liigasta viime vuosien ajalta. Viisi edellistä kautta sujuivat Liiga-kaukaloissa Ilveksen ja Sportin riveissä. Tilille on kertynyt 230 ottelua runkosarjassa tehoin 37+38=75 ja 18 ottelua pudotuspeleissä pistein 1+5.

Nybrossa nähdään myös muitakin suomalaispelaajia, hyökkääjät Eero Savilahti, Janne Väyrynen ja Janne Kettunen sekä puolustaja Markus Västilä.

Nybro Vikings IF

@NybroVikings
Nybro Vikings förstärker representationslaget med Juho Liuksiala. Juho är en finländsk forward med drygt 250 matcher i den finska högstaligan på sitt cv, kontraktet gäller för säsongen 2021/2022.

Läs mer på nybrovikings.com!