Jukka Jalonen vieraili viime viikolla HIFK:n harjoituksissa.

Leijonien päävalmentaja valitsi helsinkiläisseurasta Karjala-turnaukseen kolme pelaajaa, kun hyökkääjät Teemu Tallberg ja Jere Innala sekä puolustaja Kasper Kotkansalo vetävät maajoukkuepaidan ylleen myöhemmin tällä viikolla. Kyseisestä kolmikosta Tallberg ja Kotkansalo ovat ensikertalaisia Leijonissa.

Jalosen valmennustiimiltä ei ole siis jäänyt huomaamatta, kuinka komeaa kautta 190-senttinen ja 90-kiloinen Kotkansalo pelaa tällä hetkellä. 22-vuotias puolustaja on ollut HIFK:n parhaimmistoa.

– Seurasimme häntä jo Ässissä ja hän vaikutti potentiaaliselta maajoukkuepelaajalta. On ottanut täällä Helsingissä vielä seuraavan stepin ja pelaa jämäkkää kahden suunnan jääkiekkoa. Puolustaa hyvin, mutta pystyy tukemaan hyökkäyksiä ja löytää syötöillään vapaan pelaajan. Fiksun tuntuinen kaveri, Jalonen kehuu HIFK:n sivuilla.

Karjala-turnaus käynnistyy Suomen osalta tällä viikolla torstaina, kun avausottelussa vastaan asettuu Venäjä. Mikäli haluat tutustua Leijonien joukkueeseen ja otteluohjelmaan, niin se onnistuu tästä.