Liigassa peräti viisi ottelua putkeen voittanut ja keskikastiin jo noussut Jukurit tiedotti keskiviikkona mikkeliläisittäin iloisesta uutisesta kotisivuillaan. Joukkueen konkarihyökkääjä Jarkko Immonen, 39, jatkaa Mikkelissä myös vastaisuudessa yhden kauden kattavalla jatkopahvilla.

– Jarkko on osoittanut alkukauden aikana, miten tärkeä johtaja hän ollut joukkueelle. Hän on ollut meidän yksi parhaista hyökkääjistä ja kantanut isoa vastuusta erikoistilannepelaamisessa sekä aloituksissa, kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen sanoi.

– Hän on myös opettanut meidän pelaajille voittavia asioita, ja mitä se oikeasti vaatii kun voitetaan pelejä. Mies on kuitenkin voittanut omalla urallaan paljon ja tietää, mitä se vaatii.

Rantasalmelta maailmanmestariksi ja kaksinkertaiseksi olympialaisten pronssimitalistiksi ponnistanut hyökkääjä on takonut kauden 21 ottelussa tehot 7+5.

– Minut on otettu hyvin vastaan, ja organisaatioon oli helppo ja mukava tulla. Kun pelaaminenkin on tuntunut mukavalta, jatkopäätös oli helppo. Meillä on Mikkelissä nyt hyvä meininki päällä. Voittoja on tullut ja väkeä on ollut peleissä paljon, joten tekeminen on menossa hyvään suuntaan. Kun pelaaminen on kivaa, niin mikäs tässä on jatkaessa.