Ilves tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen 31-vuotias puolustaja Niko Peltola lopettaa pelaajauransa.

Syy lopettamiselle on miehen polvivaivat. Hän ehti pelaamaan tällä kaudella vielä 11 ottelua ilman tehopisteitä. Viime kausikin meni käytännössä kokonaan pilalle, sillä tilille kertyi ainoastaan neljä ottelua, joissa syntyi yksi maali.

Peltola pelasi Liiga-urallaan 518 ottelua runkosarjassa (31+117=148) ja 34 ottelua pudotuspeleissä (3+9=12). Ilveksen lisäksi hän edusti Liigassa Jokereita, Sportia ja Ässiä. Hän pelasi myös urallaan 14 KHL-ottelua Jokereissa sekä kaksi EHT-ottelua Leijonien paidassa.

– Niko Peltola on ollut todella tärkeä osa joukkuettamme ja erittäin pidetty henkilö sen sisällä. Niko pelasi elämänsä parasta kiekkoa ennen loukkaantumistaan, ja hänestä huokui itsevarmuus sekä halu osallistua peliin sen jokaisella osa-alueella joukkueen etu edellä ajatellen. Pelivuosien päättyminen loukkaantumisesta aiheutuviin vaivoihin tuntuu erittäin harmilliselta. Koko organisaatiomme puolesta kiitän Nikoa Ilveksen eteen erinomaisesti tehdystä työstä, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kiitteli seuran tiedotteessa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilveksen monivuotinen luottopuolustaja Niko Peltola, 31, lopettaa pelaajauransa polvivaivojen vuoksi. Kiitos yhteisistä vuosista, Bono! 💛💚

📝 Lue lisää: bit.ly/kiitos-bono

#Ilves #Liiga #Tampere