Ruotsin SHL-joukkue Luulajassa pelaava Fredrik Styrman koki äskettäin kauhunhetkiä, Djurgårdenin Peter Hollandin soruttua täysin idioottimaiseen temppuun. Hän moukari pelaajaa erään maalineduskahaka jälkeen brutaalisti repien Styrmanilta kypärän päästä ja takoen tätä sitten nyrkeillä naamaan ja päähän.

Kolmekymppisten pelaajien välikohtauksen seurauksena peruspakin jopa koko ura voi olla ohi.

Pelistä täysin ansaitusti ulos lentäneen ja neljän ottelun pelikiellon saaneen Hollandin idioottimaisesta moukaroinnista on aikaa kuukausi. Styrman kertoi Aftonbladetin mukaan, etteivät hänen tapauksesta tulleet oireet ole lievittäneet vieläkään.

Hän käy tutkimuksissa alati, ja jäällä vain harvoin. Tämä siksi, että pelaaja kärsii huimauksesta ja päänsärystä. Oireet olivat joskus hävinneet, mutta ne tulivat pian takaisin.

Styrman saa kuulemma motivaatiota treenien jälkeisestä olosta, mutta samalla päässä pyörii pelottava ajatus.

– En tiedä, pitäisikö minun lopettaa vai ei. Ajattelen tulevaa alati – onko tämä kaikki yrittäminen sen arvoista vali pitäisikö lopettaa.

Osumaa ottanut puolustaja ehti pelaamaan kahdeksan ottelua tehoin 0+1, idioottimaisuuteen sortuneen riehuja Hollandin saldo on kuudessa pelissä 0+3.