KalPa on tehnyt maalivahtiosastolleen uuden hankinnan.

Kuopiolaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt loppukauden mittaiseen sopimuksen Connor LaCouveen kanssa. 27-vuotias kanadalaismaalivahti pelasi vielä aiemmin tällä kaudella monikansallisessa ICEHL:ssä, jossa hän edusti Bratislava Capitalsia. 11 ottelussa LaCouvee esiintyi torjuntaprosentilla 88,1. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 3,38.

– Hienoa, että Connor halusi tulla tänne Kuopioon. Pelaajamarkkinat ovat tällä hetkellä poikkeuksellisen tyhjät, joten olemme erittäin mielissämme hänen päätöksestään tulla meille KalPaan. Connorista saamme lisää leveyttä ja kilpailua maalivahtiosastolle. Hän on ikäisekseen kokenut maalivahti ja auttaa varmasti joukkuetta, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo seuraan tiedotteessa.

Tervetuloa KalPaan ja Kuopioon, Connor LaCouvee! 🔥

KalPa vahvistaa maalivahtiosastoaan uudella nimellä, kun 27-vuotias kanadalaismaalivahti Connor LaCouvee on solminut KalPan kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. 🤝

📝: bit.ly/3wEN1c1

#KalPa #Liiga #Kuopio