Jyväskylän JYP tiedotti maanantaina tehneensä lainasopimuksen HIFK:n hyökkääjän Rasmus Heljangon kanssa.

21-vuotias Heljanko on pelannut tällä kaudella Mestiksessä Jokipoikien riveissä neljä ottelua tehopistein 3+0. Porvoolainen pelasi viime kaudella Liigassa 21 ottelua tehoin 3+3.

Heljanko saapuu auttamaan jyväskyläläisseuraa poissaoloissa.

– Rasmus Heljanko tuo joukkueeseemme luisteluvoimaa, sekä luotettavaa kiekollista ja kiekotonta viisikkopelaamista. Heljangon vuokraamisella varaudumme myös ennakkoon U20 MM-kisoihin mahdollisesti matkaavien pelaajiemme poissaoloihin. Patrik Siikasen loukkaantuminen (2-4 viikkoa) on ikävä takaisku pelaajalle ja myös joukkueellemme. Olemme aktivoituneet pelaajamarkkinoilla jo ennen Siiikasen loukkaantumista ja pyrimme vahvistamaan joukkuettamme meidän projektiimme sopivilla pelaajilla, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sanoo tiedotteessa.