Kova päätös! Ässät antoi päävalmentajalle potkut – korvaaja löytyi välittömästi

© Kuva: Juha Tamminen

Ässät on tehnyt muutoksia valmennusryhmäänsä. Joukkue on antanut potkut päävalmentaja Ari-Pekka Selinille ja apuvalmentaja Pasi Arvoselle.

– Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen. Emme ole onnistuneet saavuttamaan asetettuja tavoitteitamme urheilulliseen menestykseen liittyen ja meidän oli tehtävä tämä muutos, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

Ässien uudeksi päävalmentajaksi nousee Karri Kivi. Hän valmensi Ässät mestaruuteen kaudella 2012-13. Hän on valmentanut myös Nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen. Kiven sopimus on loppukauden mittainen.

– Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa. Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Ässät on tällä hetkellä Liigan viimeisenä. 23 ottelusta joukkue on kerännyt vain neljä voittoa varsinaisella peliajalla ja 21 sarjapistettä.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?