”Uskomaton pelaaja” – Jokerien jenkin vire ei hyydy, tähti hätyyttelee jo seurahistorian kärkipaikkoja

© Kuva: AK Bars

Jokerien syöttökone Brian O’Neill on ollut yksi KHL-kauden parhaista maalien alustajista, ja hyökkääjän liekehdintä sai jatkoa myös maanantaina. Jokerit voitti Spartak Moskovan 6-1 ja O’Neill summasi tehot 1+2.

Samalla laituri nosti koko kauden saldonsa lukemiin 7+27=34. Sillä irtosi ennen tiistain pelejä kakkospaikka niin piste- kuin syöttöpörssissä.

Jokereita kaudesta 2016-17 edustanut jenkki on saalistanut KHL-uransa 301 runkosarjapelissä 179 syöttöpinnaa, ja se alkaa olemaan todella kovaa valuuttaa Jokerien seurahistoriassa. Syöttömäärä on nimittäin kolmanneksi isoin kaikki sarjat huomioiden.

– Uskomaton pelaaja, Jokerit hehkutti Twitterissä.

Yhdysvaltalaisen edellä ovat enää Otakar Janecky 279 napsulla ja Petri Varis 200 syötöllä. O’Neill kuittasi maanantaina yksin kolmossijalle jakaessaan sitä ennen Spartak-peliä Mika Strömbergin kanssa.

Läntisen konferenssin kärkijoukkue Jokerit jatkaa kauttansa keskiviikkona ottelulla Lokomotiv Jaroslavlia vastaan.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?