Miro Heiskanen vesitti pisteittä ensikertaa jääneen Connor McDavidin aikeet – ”Moni ei tuollaiseen pysty”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars venyi NHL:ssä keskiviikon vastaisena yönä pienimuotoisen yllätykseen kellistettyään oman divisioonansa kärkipäässä painavan Edmonton Oilersin 4-1. Ottelun suomalaisista parhaiten esiintyivät tähdistöön valitut, ja tehot 1+1 summannut Roope Hintz sekä yhden maalin alustanut Miro Heiskanen.

Pelin erikoisuus tähtipaitojen voiton lisäksi oli se, että Connor McDavidin koko kauden kestänyt pisteputki katkesi nyt.

Yksi matsin käsikirjoitusta kuvastanut hetki nähtiin juurikin Heiskasen ja McDavidin välillä. Kanukki yritti murtautua Dallasin puolustusalueelle parhaalle tekosektorille, mutta Heiskasen timanttinen mailapuolustus vesitti öljypaitojen McDavidin maalintekohaaveet välittömästi.

Heiskasen panos oli mainio kovalla kuormituksella. Peliaikaa irtosi liki 23 minuuttia.

Paikallistoimittaja Bruce LeVine ihasteli suomalaisen pelaamista McDavidia vastaan.

– Moni ei tuollaiseen pysty.

 


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!