Jori Lehterä ollut huippuiskussa viime otteluissa – hiipinyt jo lähelle pistepörssin kärkikymmenikköä!

© Kuva: www.hawk.ru

Spartak Moskovan suomalaishyökkääjä Jori Lehterä on ollut viime kierroksilla huimassa vedossa KHL-jäillä. Torstai-illan ottelussa Lehterä tehtaili peräti tehopisteet 1+3, kun Spartak kaatoi Kunlun Red Starin lukemin 6-4.

Näin ollen 33-vuotias Lehterä on paukuttanut neljään edelliseen otteluunsa jo tehot 3+5. Koko kaudella Lehterä on kerännyt 31 pelaamaansa otteluun pisteet 8+21=29. Hän on joukkueensa selkeästi paras pistemies.

Varsinkin viime aikojen kovien otteidensa myötä Lehterä on noussut pistepörssissä jo sijalle 12. Hänellä on tällä hetkellä pörssin toisena olevaan Brian O’Neilliin matkaa kuuden pisteen verran. Kärjessä oleva Vadim Shipatshjov on jättänyt muut jälkeen 47 tehopisteellään.

Lehterä pelaa toista kauttaan Spartakin riveissä. Viime kauden 41 otteluun hän summasi komeasti 9+35=44 tehopinnaa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!