Ajaako NHL:n jatkuvat koronahuolet taalaliigan vetäytymiseen Pekingin olympialaisista – mahdollisuus kasvaa joka tartunnalla

© Kuva: Getty Images

NHL-pelaajat ovat näillä näkymin palaamassa olympiajäälle yhden kilpailuiden mittaisen tauon jälkeen. Sarja tiedotti syyskuussa solmineensa sopimuksen olympiakomitean kanssa, jonka mukaan NHL pitää tauon kautensa keskellä päästääkseen tähtensä osallistumaan Pekingin talviolympialaisiin.

Sopimuksessa oli kuitenkin yksi uhkakuva. NHL saa vetäytyä sopimuksesta koska haluaa, jos sarjan koronatilanne äityy vakavaksi. Kautta on reilu kuukausi takana ja jo kaksi joukkuetta on joutunut siirtämään otteluita koronatartuntojen takia.

Ottawa Senators sekä nyt tuoreiten New York Islanders joutuivat jättämään pelejä välistä useiden tartuntojen takia. Islandersin mahdollisen tauon pituutta ei vielä tiedetä.

NHL on ilmoittanut avoimesti peruvansa olympiatauon, jos sivussa olleiden joukkueiden otteluita ei saada siirrettyä toivotulla tavalla. Tämä tarkoittaisi sitä, että NHL ei osallistuisi talven kisoihin.

Tällä hetkellä NHL ei ole kuitenkaan kallistumassa kyseiseen suuntaan. Fakta on kuitenkin se, että montaa leviämistapausta sarja ei kestä ilman seurauksia.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.