Rauman Lukko on lainannut kaksi pelaajaa Kuopion KalPasta.

Kuopiolaisseura lainaa hyökkääjä Kasper Simontaipaleen sekä puolustaja Roope Laavaisen viikon kestävällä lainasopimuksella Raumalle. Kaksikon lainasopimukset päättyvät 5.12.2021.

–​​​​​​​ Meidän terveystilanteemme on tällä hetkellä hyvä ja se mahdollistaa nämä lainasopimukset. Molemmat pelaajat saavat tällä järjestelyllä pelejä ja pystymme samalla auttamaan Lukkoa tässä tilanteessa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine perusteli seuran tiedotteessa.

Simontaival, 19, on pelannut tällä kaudella 11 Liiga-ottelua tehoin 3+3=6. Laavainen, 23, on saanut kuluvalla kaudella tililleen 20 Liiga-ottelua tehoin 1+3=4. Kaksikosta Simontaival on Los Angeles Kingsin viime vuoden 3. kierroksen varaus. Laavainen on varattu NHL:ään Chicago Blackhawksin toimesta 4. kierroksella kesällä 2017.