Antti Tyrväinen ja Ismo Lehkonen kommentoivat leijonapelaajan kohukakkua suorasanaisesti – ”Surullisinta tässä on se, että…”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Leijonia maajoukkueessa edustaneen Jere Innalan äskettäin saama peräti viiden ottelun pelikielto on puhuttanut liigaympyröissä paljon. HIFK-hyökkääjä taklasi taannoin Sport-pelissä Teemu Väyrystä, ja tästä jaettiin peräti viiden ottelun kakku.

Sanktio on sosiaalista mediaa ja muita lähteitä selaten monen mielestä täysin linjan ulkopuolella. Urallaan itsekin pelikieltoja kärsinyt, mutta esimerkiksi tällä kaudella muissa puuhissa loistavasti esiintynyt sarjakakkosen Pelicansin Antti Tyrväinen otti asiaan kantaa Twitter-tilillään.

– Surullisinta tässä on se, että pelaajilla ei ole minkäänlaista hajua linjasta. Ja joka kerta, kun lottopallot pyörähtää, niin pelaajilta viedään ruokaa pöydästä pois. En yhtään ihmettele, miksi peleistä alkaa tunne häviämään pois, tällä kaudella tehot 3+7=10 viimeistellyt hyökkääjä kirjoitti.

Hän jatkoi viestiketjua, jonka aloitti kiekkovaikuttaja Ismo Lehkonen. Tämän mukaan pelaajien on uskottava se, ettei Liigassa kannata taklata sen käydessä kalliiksi.

– Liigapäättäjien ei tarvitse ihmetellä, miksi kärkipelurit haluavat siirtyä ulkomaille harjoittamaan ammattiaan, Lehkonen oli twiitannut aiemmin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.