Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien Jonne Brygger sai lauantaina tililleen sellaisen maalin, mitä ei jääkiekkokaukaloissa näe todellakaan usein. Kun vierasjoukkue haki Forssasta paikalliselta FPS:ltä voiton luvuin 0-4, oli maalintekotehokkuus riittävää.

Kolmannen erän alussa syntyneessä kolmannessa häkissä vieraiden ei tarvinnut tehdä käytännössä yhtään mitään.

Kiekko-Pojille oli tulossa jäähy, jonka takia FPS-vahti lähti Eetu Nieminen kuvaan kuuluvasti pois maaliltaan. FPS:n hyökkäyspäässä tapahtui kuitenkin ihmeitä, kun kumilätkä lipsahti pelaajien hallusta lipuen aina omaan, tyhjänä möllöttäneeseen maaliin.

– (Topi) Hägg pistää kiekon omiin! Voi luoja, mikä maali. Oliko se Hägg vai (Erkki) Laiho! Ei ole todellista, ei ole todellista! Kiekko lipuu forssalaismaaliin, on kyllä käsittämätön alku kolmannelle erälle – missä muussa kuin Mestiksessä, C Moren selostaja Toni Lång ihmetteli.

– Ensiksi hylätään maali ja sitten kotijoukkue tekee oman maalin. Voi voi voi voi, kyllä oli tyly ratkaisu. Ei näitä ole montaa tapahtunut. Itse en muista, milloin viimeksi olisin nähnyt tällaisen tilanteen.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMestisHockey%2Fvideos%2F838609800228406%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Tilanteessa kaikkein koomisinta oli se, että jäähy oli tulossa ja tulikin nimenomaan Bryggerille. Osuma ja rangaistus samalla sekunnilla!

Kummatkin joukkueet onnistuivat Mestiksen syyskaudella mainiosti. FPS on sarjakakkosena ja Kiekko-Pojat viimeisellä suoralla puolivälieräpaikalla, eli kuudentena.