Liigassa pelataan pian mahdollisesti monella paikkakunnalla jälleen kerran ilman yleisöä. Tällä kertaa sillä voi olla myös todella karut seuraukset, uutisoi Etelä-Saimaa.

Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan lappeenrantalaisseura on suurissa ongelmissa, mikäli katsojia ei saada kotiotteluihin. Aiemmin tällä viikolla jo Varsinais-Suomen AVI päätti, ettei katsomoihin pääse ihmisiä 22.-31.12. Myös esimerkiksi Pirkanmaalle on tulossa vastaavanlaiset rajoitukset seuraavaksi kahdeksi viikoksi.

– Pitkässä juoksussa meiltä loppuvat rahat, se on selvä asia, Markkanen kuvasi kovien rajoitusten vaikutusta etenkin silloin, jos valtion kustannustukea ei saada riittävästi ja se tulee edellisten tukipäätösten tapaan vasta kuukausien päästä.

– Jos rahat tulevat joskus toukokuussa, ei me palkkoja pystytä maksamaan. Nopeita tukitoimia kaivataan, puskurit syötiin jo viime vuonna, Markkanen kommentoi Etelä-Saimaalle.

Etelä-Karjalassa ei ole vielä toistaiseksi tehty minkäänlaisia päätöksiä tulevista rajoituksista. Markkanen kuitenkin toivoo, ettei epätietoisuudessa eläminen tule kestämään enää pitkään.