Dallas Starsin maailmanmestaripakki Jani Hakanpää nousi tiistain vastaisena yönä otsikoihin vähemmän yllättäen fyysisen pelinsä vuoksi. Minnesota Wild -pelaaja Joel Eriksson Ekin käsi koki kovia ruotsalaisen kamppailtua Hakanpään kanssa.

Wildin päävalmentaja Dean Evansonin mukaan loukkaantuminen ei näytä hyvältä. Hän puhui tapauksesta tiistaina.

Tilanteen jälkeen näytti siltä, että suomalainen olisi kenties haluttu vastaamaan tappelulla. Tapaukseen väliin tuli kuitenkin tähtipaitojen Jamie Benn.

Hakanpään fyysinen peli on ollut tapetilla tällä kaudella, ja aiemmin suomalaisen käsittelyssä loukkaantui sittemmin kaukaloon palannut Los Angeles Kings -tähti Drew Doughty. Tilanne harmitti suomalaista jälkeenpäin.

Ruotsalaissentteri Eriksson Ek on summannut tällä kaudella 30 ottelussa tehot 11+9=20. Hakanpää on nakutellut 28 ottelussa viisi syöttöpinnaa.