Liigajumboksi jämähtänyt, mutta syyskauden viimeisissä peleissään Lukon ja hyväkuntoisen Pelicansin kellistänyt Porin Ässät tiedotti nettisivuillaan, että seura on tehnyt kesken kauden päävalmentajan paikalle nousseen Karri Kiven kanssa jatkosopimuksen.

Myös tulevaisuus pidemmällä aikavälillä on valottumassa. Jere Härkälä puolestaan palaa patapaitoihin kaudelle 2022-23 ja toimii päävalmentajana kaudesta 2023-24 alkaen.

Valmennuksen ensi kauden muut lenkit ovat luotsi Timo Turunen ja maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl. Härkälän nimi on ollut päävalmentajahuhuissa hyvän tovin.

Porin Ässät

@PorinAssat
Karri Kivi jatkaa Ässien päävalmentajana!

Jere Härkälä palaa Ässiin kaudelle 22-23 ja toimii päävalmentajana kaudesta 23-24 alkaen:

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ

– Karri on saanut lyhyessä ajassa edistymään monia juttuja, joita olemme hakeneet. Hän on tarttunut pelin opettamiseen intohimolla ja lähestynyt asioita mahdollisuuksien kautta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula näki.

Padalla on viimeiseen pudotuspelipaikkaan matkaa jo 18 pistettä. Toisaalta kymppisijan KalPa on pelannut peräti viisi ottelua enemmän, eli hurja piste-ero valehtelee jonkin verran.

– Tutustuin Ässien urheilustrategiaan ja se vakuutti minut. Minulle tuli vahva intuitio siitä, että sovin hyvin tähän väliin, Kivi sanoi.

Jutun pääkuva: Velimatti Lehmusvuori.