Tappara ja KalPa kohtasivat maanantai-illan Liiga-ottelussa Tampereella. Tappara vei tuon kohtaamisen nimiinsä lukemin 4-2.

Ottelussa rikottiin myöskin yksi komea rajapyykki. Tapparaa edustava 30-vuotias ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand rikkoi 500 pelatun Liigan runkosarjaottelun rajapyykin. Tuohon rajaan yltäminen ei ole ulkomaalaispelaajilta kovinkaan yleistä.

Bertrandista tuli vasta Liigan historian neljäs ulkomaalainen pelaaja, joka on pelannut 500 Liiga-ottelua. Häntä enemmän ovat pelanneet ainoastaan Eric Perrin (643), Allan Measures (619) sekä Aleksandr Barkov Sr. (518).

Liiga-urallaan Bertrand on takonut tehopisteet 132+121=253. Tapparan lisäksi hän on edustanut Kärppiä, Ässiä, Sportia, TPS:ää sekä Lukkoa. Suomen mestaruuteen päättynyt kausi 2017-18 Kärpissä oli Bertrandille menestys myöskin henkilökohtaisella tasolla, sillä hän voitti koko sarjan maalipörssin 32 osumallaan.

Kuluva kausi on ollut Bertrandille hieman haastava tehojen valossa. 30 otteluun on kasassa vasta pisteet 3+3. Hän saalisti juhlaottelussaan yhden syöttöpisteen.

Liiga

@smliiga
Tapparan Charles Bertrand pelaa maanantaina 500. ottelunsa Liigassa, kun Tappara kohtaa KalPan. Bertrand on vasta neljäs ulkomaalaispelaaja, joka saavuttaa 500 ottelun rajapyykin Liiga-urallaan.
Lue lisää 👉 bit.ly/3FgcQ5A
#Liiga #Tappara