Helsingin Jokerit on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen tshekkiläispuolustaja David Sklenickan kanssa. Sopimuksen myötä puolustaja jatkaa seurassa kevääseen 2024 asti.

25-vuotias Sklenicka on pelannut tällä kaudella 40 ottelua ja iskenyt tehopisteet 4+7=11. Hän siirtyi Jokereihin kesken kauden 2019-2020 ja on tähän mennessä pelannut 116 KHL-ottelua tehoin 13+20=33.

– Sklenickan fysiikka on uskomaton ja hän kamppailee kaukalossa rajusti joukkueen eteen jokaisessa ottelussa. Hän pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa ja on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja. Hänellä on 25-vuotiaana edelleen myös mahdollisuus kehittyä rutkasti, mikä on kannaltamme erinomainen asia, toteaa Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

– Olen todella onnellinen, että saan jatkaa Jokereissa ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Seura antoi minulle kaksi vuotta sitten uuden mahdollisuuden jääkiekkoilijan urallani ja kokemukseni täällä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen pystynyt kehittymään pelaajana jokaisella osa-alueella ja olen siitä seuralle äärimmäisen kiitollinen, Sklenicka puolestaan kommentoi.

Sklenicka on nähty myöskin viime vuosina Tshekin maajoukkueessa. MM-kisoissa hän on ollut mukana kolme kertaa, edellisen kerran viime keväänä Latviassa.