KHL valitsi jälleen viikon tähdistönsä. Tällä kertaa viikon maalivahdiksi valittiin Frans Tuohimaa.

Keskikastin Neftehimik Nizhnekamskin maalilla kiekkoja torjuvalla Tuohimaalla on takanaan mykistävä viikko. Kolmesta ottelusta kaksi aloittanut ja yhdessä kesken kaiken tositoimiin komennettu viime kauden HIFK-kassari kohtasi 78 laukausta, joista hän päästi vain kolme selkänsä taakse.

Huippuvire alkoi jo pari viikkoa sitten, sillä viimeiset viisi aloittamaansa ottelua Tuohimaa on päättänyt vähintään 94:n tilastomerkinnällä torjuntaprosentikseen. Koko kauden aikana 30-vuotiaalle veräjänvartijalle on annettu torjuntavastuuta 23 ottelussa, joiden aikana hän on päästänyt keskimäärin 2,47 maalia per peli torjuntaprosentin näyttäessä lukemaa 90,9.

KHL:n viikon puolustajaksi valittiin Ak Bars Kazanin Steven Kampfer ja hyökkääjäksi Avangard Omskin Nikolai Prokhorkin. Viikon tulokas oli Omskin Arseni Gritsjuk.