KHL:ssä mainiosti tehoja takonut Salavat Julajev Ufan Markus Granlund pääsi tiistai-iltapäivästä oikein kunnon liekkeihin Dinamo Riikaa vastaan. Ensiksi mainittu voitti latvialaisvieraansa 6-4 ja hyökkääjä mätti pelissä peräti neljä syöttöpistettä.

Ketjukaveri Teemu Hartikainen oli hänkin pelipäällä pistein 1+1. Suomalaisten vakituinen sentteri Sakari Manninen ei pelannut ottelussa lainkaan, joten siihenkin nähden pelaajien vire oli mahtavaa seurattavaa.

Itäisen konferenssin nelosena liitävän Ufan Granlund nousi pisteillään sarjan pörssin 14:nnelle sijalle – keskiviikon kierroksen ollessa kesken – pistein 8+30=38. Syöttöpörssissä suomalainen on viidentenä, ja samalla hänestä tuli sarjan viides 30 syötön rajan rikkonut pelaaja.

Tomi Lämsän luotsaamalla Ufalla on pelaamatta runkosarjaa vielä kymmenen ottelua. Joukkue ei ole jäänyt kymmenessä edellisessä pelissä kertaakaan pisteittä.