Aleksander Barkovilla korkeimman mahdollisen tason fani – vertaa suomalaista Montreal Canadiens -ikoniin

© Kuva: Getty Images

Mark Messierin kommentit jääkiekosta on syytä ottaa tosissaan. Kuusi Stanley Cupia voittanut NHL:n kaikkien aikojen pistepörssin kolmosmies kipparoi 25 kauden NHL-urallaan kolmea eri joukkuetta yhteensä 16 kautta. Tätä kovemman luokan faneja ei koko jääkiekkoyhteisöstä löydy, mutta Aleksander Barkov on hänen huomionsa saanut.

— Hän on nykypäivän Jean Beliveau, Messier hehkuttaa La Presse Canadienne -toimittaja Simon Servantin mukaan.

Nuoremmalle sukupolvelle Beliveaun nimi ei liikaa sano, mutta ihan joka poikaa ei Montreal Canadiensin seuraikoniin verrata. Kymmenen Stanley Cupia urallaan voittanut ex-hyökkääjä pokkasi NHL:ssä myös kuusi henkilökohtaista pokaalia.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.