Nimet paperissa! Entinen TPS-päävalmentaja siirtyy eksoottiseen kiekkomaahan

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa TPS:n päävalmentajana kaudella 2014-15 piipahtanut Miika Elomo on löytänyt uuden valmentajapestin eksoottisesta kiekkomaasta.

Mittavan pelaajaurankin ennen valmentajaksi ryhtymistään tehnyt 44-vuotias Elomo siirtyy tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella puolalaisen Ciarko STS Sanokin päävalmentajaksi. Ex-hyökkääjä toimi ennen Puolan pestiään Nuorten Leijonien apulaisvalmentajana.

Elomo on vaikuttanut valmentajaurallaan lisäksi TPS:n apuvalmentajana sekä neljän kauden ajan Mestis-seura TUTO:n päävalmentajana. Mies on aiemmin kokeillut siipiään ulkomailla myös Norjassa, jossa luotsi piiskasi Storhamaria kaudella 2019-20.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.